Család

A szinglilét 7 előnye

Egyértelmű, hogy a szinglilétnek rengeteg jó oldala van. Te mennyit tudsz felsorolni? Bloggerünk összegyűjtött hetet.

1) Le tudsz fogyni. Nincs, akivel pizzázz vagy akinek sült krumplit süss esténként, és a sör is hizlal (egy dobozban 220 kalória van!). Viszont van időd sportolni, és titokban abban is reménykedhetsz, hogy meg fog lepődni x, ha lefogytál, vagy éppen milyen tökéletes férfinak fogsz tetszeni darázs derékkal.

2) Vége a kényszerű takarításnak. Senki nem kéri rajtad számon, miért állnak halomban a mosogatóban az edények, vagy éppenséggel miért nem szedted össze a hajad a mosdókagylóból… Nem azt mondom, hogy igénytelen lennél, ha így érzel, hanem azt, mindezt a magad kedvére alakíthatod, rendszerezheted.

3) Könnyebben tudsz bánni az időddel. Tehát elmehetsz a konditerembe vagy éppen annyit barátnőzöl, amennyi csak jólesik. Senki nem kéri számon az este, hogy pletykáld el a legjobb barátnőd titkait, amiért tovább maradtál egy órával a megbeszéltnél, és azt sem, hogy zárásig a súlyzókat emelgetted a fakanál helyett….

És mi a helyzet például a flörtökkel, a munkahellyel vagy az öltözködéssel? A további előnyöket a Citromból limonádé blogon találod

A szinglilét 7 előnye

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top