Család

Angelina Jolie-t örökre megváltoztatta az anyaság

Gyerekeiről és a saját édesanyjáról is őszintén beszélt a színésznő.

“Örökre megváltoztat. Megváltoztatja a nézőpontodat, gyönyörű célt ad, és összpontosításra ösztönöz. Sok minden miatt kedvetlen vagyok, de felébredek reggel, ahogy ma reggel is felébredtem, és beszélgetünk, nevetünk és játszunk a gyerekekkel, és akkor felvidulok, és én is gyerek vagyok újra. Szeretek, és ellágyulok, mert visszahoztak az életbe” – mondta az anyaságról Angelina Jolie egy amerikai lapnak adott interjújában.

Az színésznő 2007-ben elhunyt édesanyjáról, Marcheline Bertrandról is beszélt: “Az édesanyám nagyon finom és nőies volt és mindig is tudatában voltam, ha harcaik voltak apámmal. Folyton azon gondolkozott, hogy keményebbnek kellene lennie, hogy elbírjon az élettel, én pedig mindig azt mondtam, hogy ne tegye, inkább én leszek keményebb és én harcolok. De nagyon fontos, hogy kedves maradj, finom, nyitott és édes, mert rettenetes dolog, ha hagyod, hogy a világ megkeményítsen.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top