Család

Örökbe fogadott kutya mentette meg gazdái életét

Meghálálta a kutyus, hogy befogadták. Méghozzá nem is akárhogyan.
Hunter
Hunter

Az amerikai Tim és Jill McLarty a múlt hónapban, egy menhelyről fogadtak örökbe egy 3 hónapos kutyát, Huntert. “Ahogy rápillantottam, rögtön azt mondtam: ah, nézd ezt az arcocskát! Azonnal beleszerettünk. Ennyi volt, összejöttünk. A miénk volt” – mesélt az örökbefogadásról a férj.

Múlt héten szerdán, éjfél körül az asszony Hunter nyüszítésére ébredt, ám nem tudta mire vélni. Kiengedte a kertbe, ám az eb tovább sírt, majd visszament a házba, leült a konyha padlójára, és tovább panaszkodott, még akkor is, amikor az asszony végül felvitte a hálószobába. Amikor megpróbálta megnyugtatni, a kutyus beleharapott, majd leugrott az ágyról, ki az ajtón és tőle szokatlan módon körbe-körbe futkározott a folyosón. Amikor gazdája újra felkelt, visszavezette a konyhába és leült a gáztűzhely mellé. Jill ekkor vette észre, hogy a 6 órával korábbi vacsorakészítéskor nyitva maradt a gáz. Miután elzárta, Hunter megnyugodott és perceken belül elaludt.

“Közhelyesen hangzik, hogy az élet, amit megmentesz, lehet, hogy a te életed menti meg. Megmentette az életünket. Ő a mi hősünk” – fogalmazott Tim.

Forrás: Huffington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top