Család

Néhány óra különbséggel szültek az ikrek

Ugyanazon a napon tudták meg, hogy kisbabát várnak.

A 35 éves egypetéjű ikrek, Sarah és Heather szinte mindent együtt csináltak az életben, amit csak lehetett. Ugyanabba a középiskolába és egyetemre jártak, ugyanazt a szakmát választották, és egy helyen dolgoznak tudományos technikusként.

Amikor Heather tavaly júniusban megtudta, hogy kisbabát vár, azonnal rohant a testvéréhez, hogy elmondja neki a hírt. Sarah ugyanazon a napon elvégzett egy terhességi tesztet, és kiderült, hogy ő is várandós, az orvosok azonban nem ugyanarra a napra írták ki az ikerpárt.

Heather kislányát, Emelie Francest múlt csütörtökön hajnalban császármetszéssel segítették világra Newcastle egyik kórházában. Ezzel szinte egy időben indultak be az Ashingtonban élő Sarah-nál a szülési fájdalmak, néhány órával később életet adott kisfiának, Austinnak. A két anyukát aztán már ugyanabba kórházba szállították át, hogy közösen lábadozhassanak.

“Számomra ez olyan érzés, mintha nekünk is ikreink lennének. A fiam mellett egy lányom is van” – mondta Sarah a Daily Mail riportjában.

Néhány óra különbséggel szültek az ikrek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top