Család

Összeomlott az ara, amikor meglátta az esküvői videót

Kártérítést követelnek a filmecskét készítő cégtől.

A 26 éves Monica Nikchemny és párja, Felix Komash 2012 szeptemberében házasodott össze. A fiatal feleség már várandós volt, mire megkapták az esküvői videójukat a brooklyni székhelyű Visualaz cégtől. Amikor Monica megnézte a filmecskét, könnyekben tört ki, de nem az örömtől. A videó ugyanis szerinte annyira rosszul sikerült, hogy a hatására kis híján idegösszeomlást kapott.

Monica és az édesapja beperelték a céget, és 50 000 dolláros kártérítést követelnek, mondván, hogy tönkretették a nő élete legszebb napját. “Amikor a videót néztem, olyan volt, mintha a Seinfeld című vígjátéksorozat egyik epizódját látnám” – panaszkodott a feleség.

A Visualaz a hollywoodi referenciákkal is rendelkező Igor Boshoer tulajdonában van, aki olyan filmek vizuális hatásain is dolgozott, mint például A Wall Street farkasa. Monica elmondta: mielőtt megrendelték a szolgáltatást, egyetlen esküvői videót sem láttak a cégtől, és ha láttak volna, akkor valószínűleg másikat választanak.

A pár egy rövid, szerelmes klipet is megrendelt a cégtől, melyet az esküvőn akartak lejátszani a násznépnek. A Visualaz állítólag azt javasolta, hogy a klipben a vőlegény öltözzön transzvesztitának, aki aztán beleszeret a későbbi feleségébe. “A javaslatuk helytelen és tiszteletlen volt. Egy vicc” – fogalmazott Monica.

Az esküvői videó elkészítésért 13 000 dollárt fizettek, és egy évet vártak rá, hogy elkészüljön. A cég állítólag arra hivatkozott, hogy halaszthatatlan hollywoodi megrendelései vannak, ezért nem tudják befejezni az ő videójukat. Monica kiemelte: a videó miatti stressz a várandóssága idején orvosi komplikációkat is okozott.

A Visualaz nem reagált a sajtó megkereséseire, de Facebook-oldalukon tudatták, meglepte őket, hogy a házaspárnak nem tetszett a filmecske. A szóban forgó esküvői videó trailerét a közösségi oldalra is feltöltötték, ahol rengeteg lájkot és pozitív visszajelzést kaptak rá.

Nézzétek meg ti is! Mi a véleményetek?

Monica {+} Felix – Monica’s Bridal from Visualaz on Vimeo.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top