Család

Teljesen véletlenül derült ki, hogy testvérek

Látásból ismerték egymást.
Buddine és John
Buddine és John

Az amerikai Buddine Bullingert és négy testvérét még kisgyerekként különböző családok fogadták örökbe. A nő tudta ugyan a biológiai anyja nevét, de sohasem kereste vele a kapcsolatot, azt pedig, hogy testvérei is vannak, egyáltalán nem is sejtette.

Az 56 éves asszony 25 éve dolgozik Dickinson városában, a helyi Wal-Mart szupermarketben. Egy munkatársa és barátja, akinek elmesélte a történetét, tavaly februárban szólt neki, hogy az újságban olvasta a biológiai anyja gyászhírét. Az írás említést tett arról is, hogy az elhunytnak több gyermeke volt.

Buddine-nek végül az édesanyja temetését bonyolító vállalkozáson keresztül sikerült felvennie a kapcsolatot 6 évvel idősebb nővérével, Deidre-vel. Ezután már együtt keresték fel az örökbefogadási ügynökséget, ahol megtudták, hogy további három testvérük is van.

Bátyjukkal, Johnnal először Deidre találkozott, aki mutatott neki egy fényképet a húgukról. A férfi alig akart hinni a szemének, hiszen látásból régóta ismerte Buddine-t, ugyanis abba a szupermarketbe jár vásárolni, ahol az asszony dolgozik.

Tavaly őszre végül a másik két testvért is megtalálták, és októberben mind az öten találkoztak. John a karácsonyt Buddine-nel és a családjával töltötte.

“Ez egy nagyon különleges dolog a számomra. Mindig is foglalkoztatott, hogy mit gondolhatott rólam az anyám, és most kiderült, hogy négy másik ember ugyanígy volt ezzel” – nyilatkozta John a CNN riportjában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top