Család

A gyerekek szórólapjának köszönhetően kelt el a ház

Nem volt szükség ingatlanügynökre.

Ingatlant eladni manapság nem könnyű. A Perry házaspár is arra számított, hogy súlyos összegeket kell majd kifizetniük egy ingatlanügynöknek, mire sikerül vevőt találni a házukra. Gyerekeik, a 8 éves Ella és a 6 éves Tomass segíteni akartak az eladásban, ezért saját kezűleg terveztek szórólapot, melyet 40 példányban sokszorosítottak, majd postaládákba dobálták, illetve egy helyi vásáron is hagytak belőle néhányat.

A gyerekek szórólapjaira hivatkozva négy napon belül két potenciális érdeklődő is jelentkezett a házra, az egyikükkel pedig két napon belül meg is állapodtak. Mint kiderült, a vevők egy barátjuktól kapták a szórólapot, aki a vásáron találta. Mindannyiukat lenyűgözte a gyerekek által gyártott, kedves és őszinte hirdetés.

“Azt hiszem, mi, felnőttek nem vagyunk olyan merészek, mint a gyerekek, akik viszont igen, és ez most kifizetődött. Nagyon büszkék vagyunk rájuk” – mondta a Daily Mail riportjában édesanyjuk, Liene.

A Perry család a gyors üzletnek köszönhetően rövidesen megvásárolhatja új otthonát, és a hónap végén már költöznek is.

A gyerekek szórólapjának köszönhetően kelt el a ház

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top