Család

10 éves kisfiú mentette meg szomszédja életét

Ha a kisfiú nem veszi észre, hogy baj van, az idős asszony valószínűleg megfagyott volna.

Danny
Danny

Egy 10 éves amerikai kisfiú, Danny DePietro néhány napja az édesapjával érkezett haza, amikor észrevette, hogy nyitva van a szomszédjuk garázsa. A gyereknek rossz előérzete támadt, s arra kérte az édesanyját, hogy menjen át és nézze meg, hogy minden rendben van-e. Az anya először ugyan vonakodott, ám végül főleg azért, hogy megnyugtassa a fiát, átment a szomszédba.

Jól tette, ugyanis a 80 éves szomszéd néni a garázs padlóján feküdt a metsző hidegben, és kétségbeesetten integetett, hátha észreveszi valaki. Kiderült, hogy az egyedül élő asszony megcsúszott a jégen, és nem tudott felkelni. Mintegy két és fél órán át senki sem vette észre. A kisfiú édesanyja azonnal meleg takarókért rohant és értesítette a mentőket, akik még idejében kórházba szállították az asszonyt.

Az idős nő a kisfiú megérzésének köszönheti az életét, ugyanis ha nem találnak rá, minden bizonnyal megfagyott volna. „Nincsenek rá szavak, mennyire hálásak vagyunk” – fogalmazott a néni lánya, Sandy Mitter egy helyi lapban.

Forrás: Huffington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top