Család

Kiderült a barátnőkről, hogy féltestvérek

Az egyetemista lány szobatársat keresett, de a féltestvérét találta meg.

Mikayla és Emily
Mikayla és Emily

A 19 éves, kaliforniai Mikayla Stern-Ellis tavaly nyáron hirdetést adott fel a Facebookon, melyben szobatársat keresett az egyetem idejére. Így ismerkedett meg a 18 éves Emily Nappival, akivel aztán a tanév elején személyesen is találkoztak. Bár szobatársak végül nem lettek, nagyon jól összebarátkoztak.

Hamar kiderült az is, hogy mindketten kolumbiai spermadonortól fogantak. Amikor Mikayla hazament a téli szünetre, az édesanyja, Heidi elmondta, hogy emlékei szerint a donorlistán annak idején nem volt másik kolumbiai adományozó. Miután Mikayla megmutatta neki a képeket Emilyről, az anyának feltűnt, hogy mennyire hasonlít a lányára, ezért megkérték Emilyt, hogy küldje el az apja spermadonor-nyilvántartási számát. A szám pedig egyezett, ami azt jelenti, hogy Mikayla és Emily 25 százalékos valószínűséggel féltestvérek.

A felismerés után új megvilágításba került az is, hogy a két lány ízlése és érdeklődési köre sokban hasonlít. Egymástól függetlenül például ugyanolyan pulóvert vásároltak és mindketten szerepelnek majd az egyetemi színjátszó kör A Vagina Monológok című előadásában is. Az apjuk egyébként az egyik kedvenc könyveként jelölte meg a művet annak idején, a spermadonor-adatlapján.

A lányok a Facebookra is feltöltötték azt a képet, melyen átölelik egymást. „Egy láthatatlan fonal köti össze azokat, akiknek találkozniuk kell, függetlenül az időtől, helytől és a körülményektől” – fűzte hozzá a fotóhoz Mikayla.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top