Család

Egy éven belül négy babát szül egy nő

Az első gyermeke születése után pár héttel újra teherbe esett az asszony. Hármas ikrekkel.

A  28 éves brit Sarah Ward tavaly nyáron adott életet első gyermekének, Freddie-nek. A kisfiú mindössze 8 hetes volt, amikor kiderült, hogy a fiatal édesanya újra várandós, méghozzá hármas ikrekkel. „Négy babát szülni egy éve alatt őrület, de alig várom, hogy a karjaimban tarthassam őket” – mondta Sarah a Daily Mail riportjában. Az ikrek nem egypetéjűek, és már az is kiderült, hogy ketten közülük kisfiúk, míg a harmadik baba kislány lesz.Egy éven belül négy fővel bővül a család

Az asszony és párja 2011-ben döntöttek úgy, hogy gyermeket vállalnak, ám hosszú ideig hiába próbálkoztak, Sarah nem esett teherbe. 2012 szeptemberében időpontot foglalt az orvoshoz, hogy kivizsgáltassa, mi lehet a probléma. Egy héttel később azonban kiderült, hogy gyermeket vár.

Sarah és a párja a kis Freddie születése után 4 héttel szeretkezett először, ám mivel az első baba nagyon nehezen fogant meg, azt hitték, felesleges védekezniük. A nő hamarosan a terhesség tüneteit észlelte magát, de azt hitte, csak a hormonháztartása zavarodott össze. Egy nap aztán mégiscsak csinált egy terhességi tesztet, mely pozitív lett. A következő sokk az orvosi vizsgálaton érte a párt, amikor kiderült, hogy Sarah három kisbabát hord a szíve alatt. „Amikor felém fordították a képernyőt, három kis vonagló formát láttam, mire elkezdtem sírni. Nem fért a fejembe a tény, hogy három baba van a testemben, egy pedig otthon vár.”   

Az orvosok felajánlották a nőnek, hogy az egészségügyi kockázatok miatt a három közül egy babát vetessen el, ám a párjával úgy érezték, erre nem lennének képesek. Ha minden a várakozások szerint halad, Sarah 9 hét múlva ad majd életet a piciknek.

A család jelenleg egy egy hálószobás lakásban él, oda viszik majd haza az ikreket is. A szülők csupán amiatt aggódnak, hogy szűkös lesz a hely, és kevés lesz a pénzük a négy baba ellátására. Abban azonban biztosak, hogy szeretetben nem szenvednek majd hiányt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top