Család

Unokájával várandós egy 58 éves nő

A nyolcadik hónapban van, és kiválóan viseli a terhességet.

A 32 éves Lorena McKinnon és és férje, Micah három éve szeretnének saját gyermeket, egy tucat sikertelen terhességen vannak túl, és a mesterséges megtermékenyítéssel is hiába próbálkoztak. A fiatal nő nem képes kihordani egy babát. Szenvedését látva Lorena 58 éves édesanyja, Julia Navarro felajánlotta, hogy kihordja lánya helyett a gyereket.

Az asszony három hónapon át készítették fel a terhességre, többek között hormoninjekciókat kapott. Emellett a családnak pszichológiai tanácsadásra is kellett járnia, hogy mentálisan is felkészüljenek mindarra, ami történni fog.

A mesterséges megtermékenyítéssel létrehozott embriót beültették Julia méhébe és már az első beavatkozás sikerrel járt. Lánya és a férje hozzáköltöztek, hogy a várandósság alatt mindenben segítsenek neki, amiben csak tudnak. Julia nagyon jól viseli a terhességet, jelenleg a nyolcadik hónapban van, és egészen a közelmúltig a munkáját sem hagyta ott, 12 órás műszakokban dolgozott nővérsegédként egy kórházban. Lorena jobban aggódik a terhesség miatt, mint ő maga, ezért folyton figyelmezteti is a lányát, hogy két sikeres terhességen van túl, és tudja, hogy mit kell csinálnia.

A pici heteken belül megszületik, várhatóan kislány lesz, és Myla Juliette-nek fogják hívni.

 

Unokájával várandós egy 58 éves nő

Forrás: thestir.cafemom.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top