Család

Kreatív szülők: kartondobozokból kasszasikereket forgattak

Mozisikerek híres jeleneteit elevenítették fel 10 hónapos kisgyerekükkel, filmstúdióvá alakítva át lakásukat.

Odavan a filmekért az Ausztráliában élő könyvillusztrátor Leon Mackie és neje, Lilly Lang. A rajongásuk pedig odáig fajult, hogy a leghíresebb filmek ikonikus jeleneit a kisfiúkkal, Orsonnal együtt újrakreálták, hogy így szórakoztassák a kisgyereküket, a projektjüket pedig Cardboard Box office (Kartondoboz Jegypénztár) névre keresztelték.

Októberben ugyanis Melbourne-ből Sydney-be költözött a család, mert Leon egy ottani könyvkiadónál kapott állást, a költözés miatt pedig nagyon sok kartondoboz halmozódott fel náluk. A házaspár ezért  úgy döntött, hogy a lakásukat egy amatőr filmstúdióvá alakítja át. Az elkövetkező hetekben pedig a 10 hónapos kisfiúkkal olyan kasszasikerek leghíresebb jeleneteit elevenítették fel, mint az Apollo–13, az Indiana Jones és a végzet temploma, a Jurassic Park, a Reszkessetek, betörők!, az Alien, a Die Hard, a Számkivetett, a Batman, az Édes vízi élet, a Jó, a Rossz és a Csúf, a Terminátor 2., valamint a Leggyorsabb indián.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top