Család

28 évesen lett dédnagymama

A fiatal nőnek kilenc mostohaunokája van.

A 28 éves  Kelly Baker 2010-ben ment feleségül 68 éves párjához, Bobhoz. Az idős férjjel három mostohagyermeket és kilenc unokát is „kapott”, akik közül a legidősebb mindössze három évvel fiatalabb a mostohanagyinál. Öt hónappal ezelőtt pedig megszületett Kelly és Bob első dédunokája is, ezzel pedig minden bizonnyal a brit nő a világ legfiatalabb dédnagymamája.

Kelly mindössze 21 éves volt, amikor megismerkedett Bobbal, az idős férfi azonban csak négy évvel később merte először elhívni randira. A nagy korkülönbség miatt mind Bobot, mind pedig Kellyt óvták a családtagok és a barátok a kapcsolattól, ők azonban kitartottak egymás mellett. Az azóta eltelt években a szeretteik is elfogadták a kapcsolatukat és ma már Kelly is igazi családtagnak számít Bob famíliájában.

A fiatal nő férje életkora miatt a saját gyermekről ugyan lemondott, viszont a dédunokája születése némileg kárpótolja ezért. Az asszony azt állítja: nem is lehetne boldogabb.

28 évesen lett dédnagymama

 Kelly (középen, göndör hajjal), Bob, az unokák és a dédunoka

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top