Család

A 17. gyermekét szülte meg egy 42 éves nő

Szívesen vállalnának még három gyereket a férjével.

A 17. gyermekét szülte meg egy 42 éves kismamaAz amerikai Christi Cason kedden adott életét 17. gyermekének. A kisfiú 3,9 kilogrammal született és teljesen egészséges. A Vaughn nevet kapta. „Ez csodálatos élmény, minden alkalommal sírok” – mondta párás szemmel a sajtónak a családapa, Dave.

A házaspár mindössze 5 hónappal azután határozta el, hogy újabb babát vállal, miután megszületett a 16. gyermekük. Az asszony hamarosan teherbe is esett, de elvesztette a babát. Tavaly novemberben aztán újra várandós lett, ám az a terhessége is vetéléssel végződött.  Casonék azonban nem adták fel, és tovább próbálkoztak, míg megfogant a következő gyermek, aki szerencsére rendben fejlődött és világra jött.

A 42 éves Christi két legidősebb gyermeke, a 23 éves Jessica és a 21 éves Chad egy korábbi kapcsolatából született. Jelenlegi férjével 15 közös gyermeke van. Mindemellett már nagymama is, hiszen Jessicának idén megszületett az első kisbabája.

A famíliát a családfő tartja el, évente 80 ezer dollárt, vagyis nagyjából 17 millió forintot keres. Christi szerint egy-egy újabb baba érkezése nem növeli meg túl sokkal a költségeket, hiszen rengeteg holmijuk van, amit egymástól örökölnek a testvérek.  A szülők ezért további gyerekeket terveznek. „Úgy érzem, lenne még időm három babára. Húsz gyerek lenne az  igazán csodálatos eredmény. El sem tudom képzelni, hogy abbahagyjam a pelenkák cserélgetését” – mondta az asszony.

A 17. gyermekét szülte meg egy 42 éves kismama

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top