Család

Csillagokba írta a lánykérést

Egészen pontosan vetített csillagokba. Persze azért így is nagyon romantikus volt.

Az amerikai Alan Gilbert múlt vasárnapra a planetáriumba hívta barátnőjét, Krystalt. A lány majdnem lemondta a találkozót, mivel behívták dolgozni. A férfi azonban mindenképp ragaszkodott a programhoz. Nem véletlenül.

Bár sms-ezés közben lemerült a mobiltelefonja, Krystal végül mégis megérkezett a planetáriumba, viszont nem a délután 4 órakor, hanem a 2-kor kezdődő előadást akarta megnézni. Alannek viszont sikerült meggyőznie, hogy előbb nézzenek körül a múzeumban is, így végül mégis az előre tervezett időpontban, 4-kor ültek be a műsorra.

A félórás előadás végén aztán a planetárium vetített égboltján egy felirat jelent meg: Krystal Sanderson, hozzám jössz feleségül? Alan eközben elővette a jegygyűrűt rejtő ékszeresdobozt, melybe mini világító rudacskákat is tett, hogy a lány láthassa az ékszert a sötétben. „Annyira megdöbbentem, amikor megláttam a nevemet” – idézte fel utóbb a lánykérés pillanatait Krystal, akinek szüksége volt néhány másodpercre, míg felocsúdott és összeszedte magát, ám ezután rögtön igent mondott szerelmének. Az előadás közönsége tapssal köszöntötte az újdonsült jegyespárt.

Forrás: now.msn.com
Forrás: now.msn.com

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top