Család

Férfitanács: így bánj a feleségeddel!

"Sajnálom, hogy elveszítettem a feleségem, bárcsak tudtam volna, mit kell csinálni" – egy elvált férfi a Facebookon osztotta meg a tanácsait, hogy másoknak segíthessen.

„Nyilvánvalóan nem vagyok nagy szakértő a kapcsolatokat illetően, 16 év házasság után elvesztettem a nőt, akit szeretek. Pont ezért azt kívánom, bárcsak másképp csináltam volna” – írta a Facebookon Gerard Rogers, egy szomorú, elvált férfi.

Amikor még minden jól ment...Gerard és neje
Amikor még minden jól ment… Gerard és neje

Gerard egy 20 pontból álló listát állított össze, hogyan is kellett volna bánnia a feleségével – azt remélve, hogy így talán tud mások házasságán segíteni. A jó tanácsokat több mint 100 ezren osztották meg a közösségi oldalon, a férfi legnagyobb döbbenetére.

„Soha ne vedd biztosra a nejed – szól az első tanács. – Újra és újra hódítsd meg, randizz vele, légy udvarias!” Amikor egy férfi feleségül vesz egy nőt, Gerard szerint arra esküszik, hogy mindig ugyanolyan fontos lesz neki az imádott nő, mint amikor megkérte.

„Ne akard megváltoztatni, nem a te dolgod – javasolja az elvált férfi. – Ha megváltozik a feleséged, akkor ne azon legyél, hogy visszaváltoztasd, hanem azon, hogy elfogadd a változást.”

„Ossz meg vele mindent – írja Gerard –, még akkor is, ha nem akarod.” A férfi szerint csak akkor bízhattok meg teljesen egymásban, ha valóban nincsenek titkaitok egymás előtt. 

Gerard többi tanácsát itt olvashatjátok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top