nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
14 hónapon belül kétszer szült ikreket

14 hónapon belül kétszer szült ikreket

Az asszony fogamzásgátló szedése mellett esett teherbe.
NLCafé
f Ajánlom

A 29 éves Stacey Wright 2010 áprilisában hozta világra természetes úton fogant ikerfiait, Harryt és Oscart. Néhány hónappal később aztán újra teherbe esett, annak dacára, hogy fogamzásgátlót szedett. Még nagyobb volt a meglepetés, amikor kiderült, hogy újra ikreket vár. „Boldog voltam, ugyanakkor könnyekben törtem ki. Annyira aggódtam, hogyan fogunk gondoskodni két ikerpárról, akik ilyen közeli időpontban születtek” – mesélte egy brit lap riportjában Stacey. Az asszony elárulta azt is, hogy sem az ő családjában, sem pedig a párjáéban nem születtek korábban ikrek, így sejtelmük sincs, honnan jöhetett a hajlam.

Forrás: The Sun
Forrás: The Sun

A második ikerpár, Elisa és Annie 2011 júniusában, koraszülöttként jöttek a világra. Arra, hogy valakinek egymás után kétszer szülessenek ikrei, 1 : 700 000-hez az esély, az pedig még ritkább, hogy mindez 14 hónapon belül következzen be.

Az anya naponta 16 alkalommal cserél pelenkát, és négyüléses babakocsiban tolja a kicsiket. A család beszerzett egy hétüléses autót, hogy a gyerekekkel együtt tudjanak közlekedni. „Kemény munka, de szeretek két ikerpár anyukája lenni” – mondta Stacey, ugyanakkor hozzátette, hogy további gyerekeket már nem terveznek.

Megosztás Facebookon