Család

Huszonéves lánynak látszik a nagyi

Gyakran a saját fia barátnőjének hiszik az asszonyt.

A 47 éves Anne Boltonnak négy gyermeke és már egy unokája is van, ám feleannyi idősnek látszik, mint valójában. Bár rengeteg nő irigykedik rá, ő azt mondja, fiatalos külseje tönkretette az életét.

Az asszony először 24 éves korában ment férjhez, ám ez a házassága nyolc évvel később, két közös gyerek után épp azért ment tönkre, mivel a külseje szinte egyáltalán nem öregedett és a férjét zavarta, hogy nála sokkal fiatalabb fiúk próbálkoznak a feleségénél. 36 évesen újra férjhez ment. A nála két évvel idősebb Brian eleinte nagyon büszke volt arra, hogy a neje sokkal fiatalabbnak látszik a koránál. Anne neki is két gyereket szült, ám a férfit rendszeresen a bátyjának vagy az apjának nézték, és idővel ő is féltékenykedni kezdett, így végül ez a házasság is véget ért.

Forrás: The Sun

Anne Bolton

Forrás: The Sun

Bár rendszeresen a fiával egyidős srácok környékezték meg, Anne-nek esze ágában sem volt ilyen fiatal fiúkkal randizni. 42 évesen aztán megismerkedett a nála tíz évvel fiatalabb Paullal, akivel öt évet voltak együtt. Ezt a kapcsolatot is felőrölte azonban, hogy általában Anne-t nézték egy évtizeddel fiatalabbnak a párjánál, és gyakran még be is szóltak Paulnak, hogy egy vénember miért van együtt egy ennyire fiatal lánnyal. Amióta az év elején szakítottak, az asszony újra azért küzd, hogy megfeleljen a vele egykorú férfiaknak, ám továbbra is leginkább huszonévesektől kap ajánlatokat.

Nem csupán a kapcsolatait, de a családi életét is tönkreteszi fiatalos külseje: 25 éves fiát, Arthurt, aki már maga is édesapa, rendszeresen a párjának nézik, míg az unokájáról azt hiszik, hogy az ő gyermeke. Arthur nagyon kínosnak találja, ha meg kell magyaráznia, hogy Anne nem a partnere, hanem az édesanyja, ezért inkább nem is mennek együtt sehova, hogy elkerüljék az ilyen helyzeteket.

„A külsőm miatt sehol sem érzem otthon magam: sem a fiatalok között, sem a saját korosztályomban” – panaszkodott egy brit lap riportjában. Anne ugyanitt elárulta azt is, hogy gyakorlatilag semmit sem tesz azért, hogy így nézzen ki. Sőt alig várja, hogy végre elkezdjen ráncosodni, ha pedig tehetné, idősebbre plasztikáztatná magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top