Család

Nyaral a család

Pihenni, nyaralni jó. Családdal nyaralni még jobb, főleg akkor, ha az valóban kikapcsolódás, pihenés egy olyan helyen, ahol a személyzet minden tagja elkötelezett az iránt, hogy a család minden tagja, korosztálytól függetlenül igazán jól érezze magát.

 

 

Hunguest Hotel Erkel***/**** Gyula…messze a legjobb!

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

A szálloda az Alföld déli részén, a hangulatos, történelmi fürdővárosában Gyulán található, a régmúlt időkről mesélő ősfákkal övezett csónakázótó és a több mint ötszáz éves gótikus téglavár szomszédságában, közvetlen átjárással a négycsillagos minősítésű Várfürdőbe.
A gyulai Várfürdő egy természetvédelmi területté nyilvánított kétszáz éves parkban helyezkedik el és 5000 négyzetméter vízfelülettel, 19 fedett- illetve szabadtéri medencével büszkélkedik. A különböző gyógy- és élménymedencék mellett a gyerekek külön víziparadicsom, a felnőttek a Wellness Centrum és a Castello Szaunapark szolgáltatásait élvezhetik.

A Hunguest Hotel Erkel szálloda négycsillagos Dürer szárnyában, illetve háromcsillagos kényelmet nyújtó Munkácsy szárnyában várja vendégeit, ahol a szobák egy részéből csodálatos kilátás nyílik a Várkertre és a csónakázótóra.
A szálloda Orchidea és Nosztalgia éttermében a magyar specialitások mellett a nemzetközi konyha ízeivel, helyi különlegességekkel is megismerkedhetnek a vendégek.
A szálloda Harmónia Wellnessének szolgáltatásai között szerepel aromagőzkabin, finn és infraszaunák, élményzuhany, élmény- és merülőmedence, sószoba és kondicionálóterem.

Hunguest Hotel Erkel – mert itt minden cseppben élmény van!

 

Idén nyáron is Önre vár a Balaton! Nyaraljon festői környezetben, ahol lenyűgöz a panoráma és a tó kristálytiszta vize!

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

A Ramada Hotel & Resort Lake Balaton****  Balatonalmádiban, néhány méterre a parttól egy gyönyörű, 2 hektáros ősparkban található. A komplexum 208 balatoni panorámás szobával szolgálja a családok kényelmét.
A wellnessrészleg úszómedencével, pezsgőfürdővel, Kneipp-medencével és különböző szaunákkal szolgálja a testi-lelki felfrissülést.

 

 

 

 
A szállodához tartozó vízparti strandon nyugágyak és napernyők gondoskodnak a nyaralók kényelméről, ahol sportolásra is lehetőség nyílik: strandröplabdapálya kedvez az aktív sport szerelmeseinek, de lehetőség nyílik kajakozásra, szörfözésre, vízi biciklizésre, vitorlázásra egyaránt. A gyerekek homokozhatnak a strand játszóterén vagy a nagyobbak kipróbálhatják a sakk rejtelmeit is.
A strand büféjében jellegzetes balatoni ételeket kóstolhatnak meg, a hekk és a lángos elmaradhatatlan ízei a tóparti nyaralásnak.
Szakképzett animátorok színes programokkal várják a kicsiket, hogy a szülőknek is pihenés lehessen a nyaralás.

Forró éjszakák, hűvös koktélok! Péntek és szombat esténként élőzenével, finom grillételekkel várja Vendégeit a Ramada Grill Terasz!

Rendkívüli gyerekkedvezmények: 0–12 éves korig szülőkkel egy szobában 1 gyermek reggelivel grátisz!

Aktuális csomagajánlataink: Ramada Nyár

 

All inclusive családi nyaralás a Balatonon

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

A Hotel Marina Balatonfüred egyik legszebb helyén, közvetlenül a vízparton egy hatalmas parkban helyezkedik el. Vendégeink kényelmét 349 jól felszerelt, több típusú szoba szolgálja. A kisgyermekes családokat kényelmes apartmanok várják egy külön épületszárnyban.

A gyerekek kitüntetett figyelmet élveznek szállodánkban, reggeltől estig vidám animációs programokon élvezhetik a nyaralást. A kicsik 6 éves korig ingyenesen, 6–14 éves kor között kedvezményes áron nyaralhatnak. Az étteremben a gyerekbüfésarokban is mindenki megtalálhatja a kedvencét.

 

Szállodánk teljes ellátással várja a pihenni vágyókat. Az ALL INCLUSIVE kínálat keretében bőséges büféreggeliből és -vacsorából, napközben a strand éttermében nemzetközi ételek, édességek és snackek széles választékából csemegézhetnek, a gazdag italkínálat mellett. 

Az aktív pihenést szolgálja a fedett úszómedence és a saját balatoni strand vízieszköz-kölcsönzővel és gyermeklagúnával.

A szolgáltatások körét szépségszalon, szauna, masszázs és heti két alkalommal élő zenés est bővíti.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top