nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
141 a 2 éves kisfiú IQ-ja

141 a 2 éves kisfiú IQ-ja

Máris felvették a világ legmagasabb intelligenciájú embereit tömörítő szervezetbe.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A brit Adam Kirby mindössze 9 hónapos volt, amikor megtanult olvasni. 1 éves korára már a világ országait is be tudta azonosítani az alakjuk alapján és a helyükre is tudta tenni egy felnőtteknek készült kirakós játékban. 23 hónaposan magától lett szobatiszta, miután elolvasott egy könyvet a témáról.

Adam Kirby
Adam Kirby

Szoftvermérnök édesapja, Dean és pénzügyi területen dolgozó édesanyja, Kerry-Anne IQ-tesztre vitték Adamet, ahol kiderült, hogy 141 az intelligenciahányadosa. A kisfiú ennek eredményeképp 2 éves és 5 hónapos korában felvételt nyert a világ legmagasabb intelligenciahányadossal rendelkező embereit tömörítő Mensa szervezetbe. Ezzel jelenleg ő a szervezet legifjabb tagja, és a valaha felvett legfiatalabb gyerek, Elise Tan-Roberts mögött is csupán egy hónappal maradt le.

A szülei a sajtóban úgy nyilatkoztak: Tisztában vannak vele, hogy nehéz dolguk lesz, különösképp a fiúcska iskoláztatásával, de azt szeretnék, ha gyermekük úgy nőne fel, hogy azzá váljon, ami lenni akar, nem akarnak nyomást gyakorolni rá.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon