Család

Vígjátékból tanulhatnak a kismamák

Kismamáknak tartanak filmklubot, ahol a Várandósok című vígjátékot nézhetjük meg, és a vetítés után egy tapasztalt dúla válaszol a kérdéskre.

A kismamafilmklubban május 22-én a Várandósok című film kerül műsorra, amely habkönnyű humorral közelíti meg a gyermekvárást és a családdá válást. A Lottózsonglőrök rendezőjének újabb vígjátékában 5 teljesen különböző pár életébe pillanthatunk be a Kino moziban 19.00-tól, és megbizonyosodhatunk arról, hogy ahány ház, annyi szokás.

A vetítés után a résztvevők Halász Katalin dúla-gyógymasszőrrel beszélgethetnek, aki mesél a várandósságról, a szülésről és a szülés utáni hetekről, majd válaszol minden anyasággal kapcsolatos kérdésre.

Katalin 20 éve dúla, kismamakísérő, gyógymasszőr. A várandósságtól a baba életének első szakaszáig nyújt támogatást kismamamasszázs, szülésfelkészítési, szoptatási és csecsemőápolási tanfolyamok, valamint a mindezeket átfogó szüléskísérési szolgáltatás formájában. Jegyeket a helyszínen 600 Ft-os egységáron lehet vásárolni, a vetítés előtt fél órával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top