Család

Túl rövidnek találták az óvodás szoknyáját

Az igazgatóhelyettes szerint a kislány öltözéke nem felelt meg az óvodai szabályzatnak.

Egy 6 éves amerikai kislányt, Cherisht a képen látható öltözékben vitte óvodába az anyukája. A gyerek a fodros szoknya alatt még kötött harisnyát is viselt, az óvoda igazgatóhelyettese azonban úgy ítélte meg, hogy a szoknya túlságosan rövid, túl sokat mutat, és ezzel eltereli a többi gyerek figyelmét.

A kislány édesanyját felhívták az óvodából, hogy menjen a gyerekért és vigyen be neki másik ruhát. Az asszony azonnal be is ment az óvodába, váltóruhát viszont nem vitt, mivel úgy gondolta, hogy a lánya tisztességesen fel van öltöztetve.

Forrás: gossipy.co
Forrás: gossipy.co

Mire az óvodába ért, Cherishre már ráadták egy idegen gyerek nadrágját, amit az anyuka felháborodva vett tudomásul, és azonnal visszaöltöztette a saját ruhájába. A nő nem értette azt sem, hogy mi bajuk lett hirtelen a szoknyával, mivel a gyerek korábban már viselte azt az óvodában, és akkor nem okozott problémát.

Az intézmény szóvivője egy amerikai tévécsatornának úgy nyilatkozott: minden szülő megkapja az óvoda házirendjét, melyben szerepel az is, hogy hogyan kell felöltöztetni a gyerekeket. Az igazgatóhelyettes úgy látta, Cherish ruházata nem felelt meg ennek a szabályzatnak, ezért tette meg a megfelelő intézkedéseket. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top