Család

A Facebookról tudta meg, hogy a barátnője a nagynénje

Az örökbefogadott lány döbbenten olvasta a barátnője által írt bejegyzést...
Abbey és Paula
Abbey és Paula

Paula O’Brien és Abbey Donohoe négy évvel ezelőtt, egy bulin ismerkedtek meg és barátnők lettek. Mivel hasonlítanak egymásra, gyakran nézték őket testvéreknek, nemrégiben pedig kiderült, hogy akik ezt tették, nem is jártak olyan messze az igazságtól.

Paula pár nappal ezelőtt a Facebookon tett közzé egy megható bejegyzést arról, hogy a bátyja közel három évtizeddel ezelőtt örökbe adta a kislányát. A fiú és a párja azért döntöttek így közös gyermekükről, mivel akkoriban még tinédzserek voltak és nem tudták volna felnevelni a babát, aki 1983. szeptember 19-én jött világra.

A posztot Abbey is elolvasta és igencsak ledöbbent, mivel a születési dátum egyezett az övével. A lányt annak idején örökbe fogadták és bár régóta szerette volna megtalálni a vér szerinti szüleit, csupán a keresztneveiket sikerült kiderítenie. Azonnal üzent Paulának és a nevek, illetve további részletek egyeztetése után gyakorlatilag biztossá vált, hogy az örökbe adott kislány Abbey, akinek Paula így a nagynénje.

Abbey végre találkozhatott a vér szerinti családjával. “Megtapasztaltuk a veszteséget és sohasem felejtettük el a kislányt. Sosem engedtük el teljesen. Minden évben megünnepeltük a születésnapját. Sosem ment ki a fejünkből – mesélte Paula egy tévériportban. – Ez egy igazi csoda.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top