Család

Leszervezett esküvőhöz vőlegény kerestetik

Az arának elvileg idén áprilisban lesz az álomesküvője. Már "csak" egy vőlegényt kell találnia hozzá.

A menyasszony

A szingli menyasszony

Forrás: dailymail.co.uk

Kiválasztotta a tökéletes ruhát, megvette a jegygyűrűt, leszervezte a limuzint és a fogadást hetven személyre, épp csak vőlegénye nincs a 47 éves Sam Youngnak. Az asszony épp ezért a Facebookon tett közzé egy felhívást, melyben vőlegényt keres az áprilisi esküvőre. Pontosabban kamuesküvőre, ugyanis az 1995-ben elvált Samnek esze ágában sincs újra hivatalosan férjhez menni. Épp csak szeretné átélni az álomlakodalmat, ami annak idején, amikor 21 évesen, 8 hónapos terhesen férjhez ment, kimaradt az életéből.

„Tudom, hogy őrülten hangzik, de óriási buli lesz” – írta a hirdetésében Sam, aki 40 és 50 év közötti, minimum 180 centi magas, művelt, jó humorérzékű, független férfiak jelentkezését várja a vőlegény szerepére.

„Hosszú ideje szingli vagyok és boldog vagyok így, de arra gondoltam: miért ne tehetném meg? Épp a nővéremmel vásárolgattunk, amikor megláttam azokat a gyönyörű jegygyűrűket. Ő azt mondta: először szerezned kell egy pasit. Én viszont erre azt válaszoltam: Ugyan, dehogy! Ezért megvettem a gyűrűt” – mesélte az asszony egy brit lap riportjában.

Sam, akinek két felnőtt fia van, abban bízik, hogy a kamulakodalommal sikerül alaposan felvidítania a családját is, különös tekintettel 87 éves nagymamájára, aki hasnyálmirigyrákban szenved.

A szingli ara elárulta, hogy a felhívására már több ígéretes vőlegényjelölt is jelentkezett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top