Család

A Facebookon találta meg vér szerinti anyját

Az örökbe adott lánynak mindössze három napra volt szüksége ahhoz, hogy a közösségi oldalon keresztül megtalálja korábban sosem látott biológiai anyját.

Jenessa Simmons tinédzser szülők gyermekeként látta meg a napvilágot 1991-ben, és még csecsemőként adták örökbe. Éveken át kereste hivatalos úton a biológiai szüleit, ám nem sikerült eljutnia hozzájuk. Épp ezért úgy döntött, hogy a Facebookon próbálja megtalálni vér szerinti anyját és apját.

A lány mindössze a szülei születési évét és hónapját ismerte, illetve azt, hogy a Whitney keresztnevet kapta tőlük. Mindezt a saját születési időpontjával és helyével együtt kiírta egy táblára, majd lefotóztatta magát, és a képet feltette a Facebookra.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

A fotó a harmadik napon már 124 000 megosztásnál járt, amikor üzenetet kapott egy asszonytól, a következő szöveggel: „Azt hiszem, én vagyok a vér szerinti anyukád. El sem hiszem, hogy látlak. Mindig erre a pillanatra vártam.”

Bár Jenessa először kissé szkeptikus volt, hiszen addigra már többen is állították, hogy a szülei, ám ennek az üzenetnek a feladója a jelentkezők közül egyedüliként azt is tudta, hogy császármetszéssel segítették a világra, illetve olyan fotókat is küldött neki, melyeken kisbabaként látható. Bebizonyosodott hát, hogy valóban ő a biológiai anyja.

Anya és lánya szeretnének mielőbb személyesen is találkozni, és immár együtt keresik tovább Jenessa édesapját, hogy 21 év után teljes legyen a családegyesítés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top