Család

Ezért (ne) hagyd aput a konyhában a babával!

Soha nem lehet tudni, a bevett játékok helyett min fog végtelenül jól szórakozni egy baba – <a href="https://nlc.hu/baba/20121204/vicces-baba-video/" target="_blank">gondoljunk csak a világhálót megjárt videóra, amelyen a papírtépkedés is elég az eksztázishoz</a>. Ezúttal egy jókedvű, főzőcskéző apukából lett virtuális showman, már mindannyiunk örömére.

Nem teljesen értjük, hogyan lehetséges, de újabb és újabb, cukikságmérőt kiakasztó apuka-baba videók kerülnek elő, miközben a kicsikkel jellemzően jóval több időt eltöltő anyukák mintha lemaradásban lennének. Egyelőre arra tippelünk, hogy nekünk annyira természetes a kicsi főállásban végzett etetése, altatása, szórakoztatása, hogy kevésbé kapkodunk a mobil vagy videokamera felé, hogy még meg is örökítsük az akciót – de ha nincs igazunk, várjuk a további ötleteket.

A legújabb gyöngyszem a videómegosztókon mindenesetre az a valóban édes jelenet, ahogy apu – fellelkesedve a váratlan sikeren – már csak azért macerálja a családi konyhában a készülő kaját, hogy kacagórohamot váltson ki a babából. Teljes sikerrel, a serpenyőben kavargatott, vagy akár csak oda visszadobott étel olyan babavihogást generál, hogy muszáj rajta jót derülni. Apu pedig valóban aranyos, ahogy elégedetten kijelenti, hogy ők ketten a valaha volt legviccesebb konyhai csapat. És ki tudja, még az is lehet, hogy ezzel valóban eldőlt a pici pályaválasztása:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top