Család

A nő választ az új társkeresőn

Akár egy internetes áruházban, úgy válogathatnak a nők a párra váró férfiak között egy amerikai online társkeresőn.

A nő választ az új társkeresőnA Checkhimout.com pontosan úgy működik, mint egy webshop: a társkereső pasik fotói és adatai termékek módjára jelennek meg, melyeket kosárba lehet tenni vagy épp ki is lehet venni onnan. Az elküldött megrendelésekről maga az „áru” kap értesítést, aki ezután ha akarja, felveheti a kapcsolatot a nőkkel, akik igényt tartanának rá.

A szolgáltatás a női tagok számára teljesen ingyenes, fizetni kizárólag a férfiaknak kell a regisztrációért, vagyis azért, hogy termékké válhassanak.

Az ötletgazdák szerint a nők uralta társkeresővel mindkét nem jól jár. A nők azért, mert nem kapnak kéretlen leveleket, a férfiak pedig azért, mert nem kell feleslegesen írogatniuk és elviselniük, ha elutasító választ vagy még azt sem kapnak a kiszemeltjeiktől, hiszen itt csak azoknak a nőknek a profiljával találkoznak, akik érdeklődnek irántuk.

Keressük 2013 bloggerináját!

Rendszeresen megmondod a magadét, vagy tippeket, ötleteket adsz másoknak a blogodban? Jelentkezz, vagy jelölj másokat, hogy közösen megtaláljuk 2013 legjobb női bloggerét! Bővebben itt olvashatsz a Nők Lapja Café és a Caféblog bloggerversenyéről.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top