Család

Megbüntette a pincér a gyerekkel bunkózó vendégeket

A pincér felidegesítette magát a vendég bunkó viselkedésén.

Az amerikai Houston városának egyik éttermébe tért be néhány nappal ezelőtt egy család, ötéves, Down-szindrómás kisfiukkal, Milóval együtt. A gyerek a szemtanúk elmondása szerint egyáltalán nem viselkedett zavaróan, ám az egyik szomszédos asztalnál szintén a családjával üldögélő vendég hangos megjegyzéseket kezdett tenni rá, majd egy másik, távolabbi asztalt kért.

Michael Garcia és Milo

Michael Garcia és Milo

Forrás: foxnews.com

Ennyivel sem elégedett azonban meg, tovább folytatta a beszólogatást, jól hallhatóan megjegyezte például, hogy „egy speciális igényű gyerek legyen valahol másutt speciális”.

Az asztalért felelős pincér, Michael Garcia felhúzta magát a vendég bunkó viselkedésén, és udvariasan közölte vele, hogy ezek után nem hajlandó kiszolgálni, mire a férfi a családjával együtt felpattant és elviharzott.

„Lehet, hogy lett volna más módja, hogy kezeljem a helyzetet, de Milo egy angyal, egy ajándék istentől – fogalmazott Garcia egy tévériportban. – Ez arról is szól, hogy tanuljuk meg, hogy azokat az embereket, akik valamiben mások, ne kezeljük másképpen. Az ugyanis csupán az ismeretlentől való félelem.”

Keressük 2013 bloggerináját!

Rendszeresen megmondod a magadét, vagy tippeket, ötleteket adsz másoknak a blogodban? Jelentkezz, vagy jelölj másokat, hogy közösen megtaláljuk 2013 legjobb női bloggerét! Bővebben itt olvashatsz a Nők Lapja Café és a Caféblog bloggerversenyéről.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top