Család

Egy fán él, mert megcsalta a felesége

Furcsa feleség-visszaszerzési akciót eszelt ki egy megbántott indiai férfi: 9 hónapja felmászott egy fára, és addig nem hajlandó lejönni, amíg a rajtakapott feleség bocsánatot nem kér.

A férj egy kicsivel korábban érkezett haza a munkából, mint szokott – így kezdődött a tavaly házasodott indiai pár, Sanjay és Tara fára mászással végződött veszekedése. A megbántott férfi hajlandó lett volna megbocsátani a lebukott feleségnek, ha Tara bocsánatot kér, de a 25 éves nő nem tette.

Az összetört szívű férj valamiért úgy gondolta, hogy a kedves neje majd meggondolja magát, ha ő  felmászik egy guavafára, az indiai Baragaon faluban, és addig nem jön le, amíg a nő bocsánatot nem kér. Szerintünk akkor jött Sanjay számára az újabb meglepetés, amikor az asszonyt egyáltalán nem érdekelte, hogy ő fára mászott-e vagy sem, mert továbbra sem volt hajlandó bocsánatot kérni a megcsalás miatt. Így szegény férj állítólag már több mint 9 hónapja kuksol a fán. (Bár rosszindulatú falubeliek azt terjesztik, amikor nem látja a felesége, néha azért lemászik arról a bizonyos fáról.)

Az indiai falu felülnézetből. Google térképen
Valamelyik fán ezek közül…
Az indiai falu felülnézetből Google térképen

 

A büszkeségében megtépázott férj eleinte még ételt sem fogadott el, de amikor elfogyott a fáról a guava, szólt az anyjának, hogy ugyan dobjon már fel némi kaját. „Akárhányszor megpróbáltam lekönyörögni a fáról, mindig öngyilkossággal fenyegetőzött” – mondta elkeseredetten a férj anyja, Kushma Dev.

Arról, hogy vajon mit csinál a csalfa feleség, amíg a férje a fán sakkozik, nem szóltak a hírek, nekünk van néhány ötletünk…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top