Család

Élő adásban kérte meg barátnője kezét a tévés – videó

A tévériporter stílszerű körülmények között tette fel párjának a nagy kérdést.

 

Lánykérés
Lánykérés

Az egyik amerikai tévécsatorna riportere, Mark Rivera azzal az ürüggyel hívta be műsorába újságíróként dolgozó barátnőjét, Alissát, hogy a munkájáról beszéljen. Amikor azonban elindult az élő adás, az események váratlan fordulatot vettek, legalábbis a gyanútlan barátnő és a nézők számára mindenképp…

A férfi ugyanis közölte, hogy csupán egyetlen kérdést szeretne feltenni vendégének, mégpedig élete legfontosabb kérdését, majd térdre ereszkedett, és megkérte Alissa kezét. A lánynak zavarba jönni sem volt ideje, azonnal párja nyakába borult, és igent mondott a lánykérésre.

„A tegnapi nap különleges volt a számunkra. A csodálatos, közös életünk kezdete. Alissa és én köszönjük, hogy megoszthattunk önökkel ezt  csodálatos pillanatot” – írta másnap Facebook-oldalán a riporter.

A különleges lánykérésről készült felvétel azóta YouTube-ra is felkerült. Nézzétek!

 

 

 

 

ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Élő adásban kérte meg barátnője kezét a tévés - videó

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top