Család

24 évesen tudta meg, hogy van egy ikertestvére

A kínai ikerlányok története akár egy mozifilmben is simán megállná a helyét.

A kínai Bao Lulinnal gyakran előfordult, hogy az utcán vagy az étteremben, ahol pincérnőként dolgozik, vadidegenek szólították meg úgy, mintha ismernék. Sokáig véletlennek hitte a dolgot, mivel azonban az ismeretlenek több alkalommal is Yanfeinek szólították, gyanakodni kezdett, hogy lehet egy hasonmása.

Lulin úgy döntött, hogy felkeresi a lányt, akire annyira hasonlít. Amikor egy idegen újra összetévesztette a másik lánnyal, kapott az alkalmon, és elkérte tőle Yanfei címét.

Lulin és Yanfei
Lulin és Yanfei

Amint lehetősége nyílt, elment a megadott címre és becsöngetett. Yanfei anyósa nyitott ajtót, akiben azonnal meghűlt a vér, és a menyéért kiáltott. Amikor a nő az ajtóhoz ért és megpillantotta Lulint, igencsak megdöbbent, hiszen mintha csak a tükörképe állt volna előtte.

Kiderült, hogy Lulin és Yanfei ikertestvérek, akiket kisbaba korukban adtak örökbe. Nem csupán a külsejük hasonló, de a személyiségük, a hangjuk, az öltözködési stílusuk és a kedvenc ételeik is, ráadásul mindketten 2007-ben mentek férjhez, és a fiaik is nagyon hasonlítanak egymásra.

Az ikrek nagyon boldogok, hogy egymásra találtak, és rengeteg időt töltenek együtt. Úgy érzik, mintha mindig is ismerték volna egymást.


ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

24 évesen tudta meg, hogy van egy ikertestvére

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top