Család

Nem kell a pasiknak a tökéletes nő

Még ha létezne is hibátlan nő, a férfiak csupán ötöde vágyna rá.

A pasik többsége sokkal inkább a hibáinkat szereti bennünk, mintsem hogy a tökéletességet várná el – állítja egy nemrégiben megjelent tanulmány. Az egyik elektronikai vállalat megbízásából készült felmérésben megkérdezett kétezer férfi nyolcvan százaléka szerint tökéletes nő amúgy sem létezik.

Nem létezik
Nem létezik

A válaszadók szerint a nők leggyakoribb hibái a hisztis természet, a tisztaságmánia, valamint hogy nem szeretik a sportot, de idegesítőnek tartják azt is, ha felfújjuk a kis dolgokat, ha kritizáljuk őket autóvezetés közben, ha túl sok tévésorozatot nézünk, illetve hogy mindig azt akarjuk, hogy miénk legyen az utolsó szó.

Tízből hat férfi panaszkodott arra, hogy a partnere meg akarja változtatni az étrendjét és az öltözködési stílusát. Persze ők is szívesen változtatnának: leginkább azt szeretnék, ha mi, nők lazábbak lennénk, ha odalennénk a fociért, és ha több lenne bennünk a kalandvágy.

Mindezek ellenére a résztvevők csupán egyötöde vágyik minden tekintetben tökéletes nőre, 47 százalékuk viszont úgy nyilatkozott, hogy bár a párja nem tökéletes, mégis vele akarja leélni az életét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top