Család

Robotszülő játszik majd a gyerekekkel

Egyre kevesebb idejük jut a szülőknek a gyerekeikre. Sebaj, majd a robot játszik vele...

Robotszülő játszik majd a gyerekekkelSzeretjük, ha a kávégép reggel megfőzi a kávénkat, és szeretjük, ha a robotgép felveri a habot, de arra, hogy egy gép játsszon a gyerekünkkel helyettünk, még nem vagyunk felkészülve.

A Disney-nél tényleg ráálltak a gyerekek szórakoztatására – kivéve néhány kellemetlen esetet –, és most egy játszórobot fejlesztésén dolgoznak.

A pittsburghi laboratóriumban egyelőre ott tartanak, hogy a robot el tudja hajítani és kapni a labdát, amit dobnak neki. Hát, azért egy idő után elég unalmas játszópartnernek tűnik a Mom-and-Pop-a-Tron 5000 fantázianévre keresztelt robot. Szóval nem kell aggódni, egy ideig nem lesz a gyerekszobák dísze a szülőhelyettesítő masina. Talán majd kitalálnak egy gyerekhelyettesítő robotot is, és akkor majd a két robot játszhat egymással. Még mielőtt ez eljön, csinálj inkább saját kezűleg vidám játékokat a kisgyerekednek!

Nézd meg a videót, és döntsd el, hogy jó ötlet-e egy ilyen robot!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top