Család

A szürke ötven árnyalata miatt vált el a férjétől

Kigúnyolta a férj a szexi fehérneműben pompázó feleségét, így az asszony fogta magát, és beadta a válókeresetet.

Már eleve azért vette meg a mamipornóként csúfolt világhírű regényt a 41 éves bankárnő, hogy majd az talán feldobja kissé ellaposodott házasságát. A brit nőnek csalódnia kellett, mert a férje a füle botját sem mozgatta a feleség szexuális életüket feldobó próbálkozásaira.

A szürke ötven árnyalata miatt vált el a férjétől

A változatosságra vágyó feleség szexi fehérneműben próbálta felkorbácsolni férje vágyait, de állítólag ő visszautasította és kinevette, majd a szexuális jelentekben tobzódó könyvet hibáztatta felesége viselkedéséért. Arról sajnos nem szólnak a hírek, hogy pontosan milyen fehérneműt viselt a feleség, és hogy volt-e nála ostor vagy bilincs, de a nő ügyvédje szerint ez a világ első olyan válása, ami kifejezetten A szürke ötven árnyalatának tudható be. Bár állítólag a férj már a könyv megjelenése előtt sem bókolt a feleségének, a Valentin-napról pedig még nem is hallott.

A szürke ötven árnyalatának szerzője korábban azt mondta, hogy a regény olvasása tulajdonképpen szabadságot ad a nőknek egy kis időre a férjeiktől. Nos, a frissen elvált brit nőnek valószínűleg most nem kis időre sikerült szabadságolni magát a férjétől, hanem örökre. Annak pedig, hogy a magyar nőket is felkorbácsolta-e a világhírű bestseller, utánajártunk mi is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top