Család

Ezért nem beszélt Ördög Nóra négy éve várt babájáról

A barátnőjével közösen írt könyvben vall teherbe esésének nehézségeiről a népszerű műsorvezetőnő a Story Magazin szerint. Nóra több sikertelen lombikbébiprogram után örülhetett kisbabájának.

A kismama környezetében mindenki az Angyalműhely című könyvről beszél; az ismerősök szerint a csinos műsorvezető, Ördög Nóra megható és megrázó történetéről szól, természetesen más néven – írja a Story Magazin.

 
2011-ben a 3. döntőn
2011-ben egy tévéfelvételen
 
És múlt szombaton...
Pár hete már látszott a változás

Négy év, négyszer 12 hónap, remény, várakozás, csalódás és kudarc után Nóra a saját blogján jelentette be, hogy gyermeket vár. Beszélni nem akar róla, azt kérte, legyen elég annyi, hogy boldog, és hogy nehezen, két sikertelen lombikbébiprogram után történt meg vele a csoda.

Korábban mi is találgattuk, vajon mitől gömbölyödik Nóra pocakja. A könyvben álnéven vall arról Nóra, hogy milyen nehéz volt feldolgozni a kudarcot, és hogy saját magát hibáztatta azért, mert nem sikerült teherbe esnie. „A lecke, amit megtanultam, a türelem.”

Nóra kálváriájáról még többet olvashatsz a Story Magazin e heti számában!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top