Család

Terhességi teszt mentette meg a férfi életét

Szórakozásból megcsinálta a volt barátnője terhességi tesztjét, ami pozitív lett.

Terhességi teszt mentette meg a férfi életétEgy amerikai férfi megtalálta otthon a volt barátnője terhességi tesztjét, és ugyan nem tudni, mit remélt tőle, de megcsinálta. Aztán nagyot pislogott, amikor pozitív eredmény jött ki, és legalább volt min viccelődnie a barátjával.

A barát a történetet egy internetes fórumra is kiposztolta, és mint később kiderült, ezzel megmentette a férfi életét. A terhességi tesztek ugyanis a hCG hormont mutatják ki, ami nemcsak a terhesség, de a hererák jele is lehet, írja a Huffington Post. Erre több művelt fórumozó felhívta a barát figyelmét, így a férfi orvoshoz ment, ahol valóban hererákot találtak nála.

Bár a kezelését csak most kezdik, és valószínűleg elveszíti majd a fél heréjét, ha nincs a volt barátnője tesztje és a pillanatnyi kíváncsiság, sokkal rosszabbul is járhatott volna. Neki szerencséje volt, de jobb, ha mi nem bízzuk a véletlenre, és elküldjük a barátunkat az orvoshoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top