Család

Vicces videó készült a csokijuktól megfosztott gyerkőcökről

Verekedés, hiszti, sírás – így reagálnak a gyerekek, ha elveszik a cukorkájukat, pontosabban csak azt hiszik, hogy elvették a cukorkájukat. Nagyon édes és tanulságos videó!

Jimmy Kimmel amerikai showman már a tavalyi halloweenkor is arra kérte a szülőket, hogy mondják azt a gyereküknek, megették a gyerek összegyűjtött cukorkáit, és vegyék fel a reakciót. A tavalyi videót több mint 35 millióan nézték meg a YouTube-on, ezért idén újra meghirdették a szülők között a különös felhívást. Az idei videó, ha lehet fokozni, még a tavalyinál is viccesebb, aranyosabb, meghatóbb. Angoltudás nélkül is jól lehet szórakozni vagy olvadozni a gyerekek reakcióin, akik tényleg annyira el tudnak keseredni a cukorkáik elvesztése miatt, hogy valami elképesztő.

forrás: YouTube
Forrás: YouTube

A videót a 37. másodperctől érdemes nézni, addig Jimmy Kimmel mond egy kis bevezetőt, aztán jöhet a gonosz szülők szórakozása. A szülők közlik a gyerekükkel, hogy megették az összes cukorkájukat, amire a legtöbben éktelen sírásra gerjednek, vagy egyszerűen csak földhöz csapják magukat. A legfélelmetesebb pedig az a kisfiú, aki egyszerűen csak ásványvizes palackot vág az anyukájához.

Íme a cukorkától megfosztott gyerekek:

Kedvencünk a kis fekete hosszú hajú kislány rózsaszínben, aki nagy hüppögések közepette megbocsát az anyukájának, és elhaló hangon közli, hogy „I love you”, vagyis „Szeretlek”. És a videó végén pedig néhány igazán édes kisgyerek van, akik nem duzzognak, hanem egyszerűen csak azt akarják, hogy az anyukájuknak jó legyen és kész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top