Család

Zuhanó repülőben kérte meg barátnője kezét

Eljátszotta, hogy zuhan a gép, majd amikor a halálra vált barátnő majd' szívinfarktust kapott, egy kis cetlin megkérte a kezét.
Itt még fél a barátnő
Itt még fél a barátnő
Forrás: YouTube

Ha száz évig élünk sem értjük, miért hiszik a pasik, hogy a halállal viccelődni lánykérés közben menő. A legmesszebb ebben nemrég egy igazán szemtelen, orosz dúsgazdag üzletember merészkedett, amikor megrendezte a saját halálát bérelt kaszkadőrökkel, mentővel, majd művéresen feltámadt halottaiból, hogy megkérje hisztérikusan zokogó barátnője kezét. Legnagyobb döbbenetünkre a becsapott kedves azonnal igent mondott, ahelyett hogy legalább egy oltári nagy pofont lekevert volna vicceskedő pasijának.

Az amerikai Ryan Thompsonnak hasonlóan vicces ötlete támadt, egész pontosan, hogy majd egy kétszemélyes kisgépen kéri meg szerelme kezét, de úgy, hogy közben a kedvese kapjon szívinfarktust. A lényeg, hogy Ryan és szerelme elindultak egy kis kellemes sétarepülésre, ám egyszer csak a pasi úgy csinált, mintha valami elromlott volna a gépen, és nem tudná, hogyan kell helyrehozni. Megkérte az akkorra már halálsápadt barátnőjét, ugyan olvassa fel neki, mit ír a biztonsági füzetke. A csajnak nem esett le, hogy ez mennyire hülye kérés, de nyilván nem volt egészen a maga ura. Végül a füzetkében megpillantotta azt a bizonyos kérdést, és azonnal igent mondott, mert leesett neki, hogy ők most nem fognak leesni, az egész egy bizarr poén. Hát mi köszönjük szépen, az ilyen izgalmakat inkább kihagynánk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top