Család

Beckhamné miatt nem divat többé a rózsaszín

Victoria Beckham legszívesebben szürkébe öltözteti a kislányát. Egyre több anyuka utánozza.
Stílusikonok
Stílusikonok

A még mindig csak 14 hónapos Harper Seven Beckhamet már megválasztották a világ legstílusosabb celebgyerekének, modellszerződést ajánlottak neki, és édesanyja egy táskát is elnevezett róla. Most pedig úgy tűnik, hogy a stílusikon anya-lánya páros a kislányruhák divatját is megreformálja.

Victoria Beckham szerint ugyanis a szürke az új rózsaszín, legalábbis előszeretettel ad Harperre sikkes, szürke babaholmikat, emellett a fehéret, a fekete-fehér mintákat, a bézst és a sötétkéket részesíti még előnyben, rózsaszínbe azonban nagyon ritkán öltözteti a kislányt. A szakemberek ennek tudják be, hogy az elmúlt év során több márkánál is jelentősen megugrott a kereslet a kislányoknak készült, de nem rózsaszín babaruhák iránt. A legnépszerűbb színek jelenleg a szürke, az ezüst és a menta.

Beckhamné egyébként a pletykák szerint azt tervezi, hogy saját gyerekruhamárkával bővíti majd divatbirodalmát. Bár nem tudni, hogy erre pontosan mikor kerül sor, az azonban már sejthető, hogy nem a rózsaszín lesz a kollekció uralkodó színe.

Ti rózsaszínben járatjátok a  kislányotokat?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top