Család

Nálunk is lesz esküvője a mindenhol házasodó párnak

Még mindig izgulnak minden esküvő előtt, pedig már túl vannak rajta - harmincszor. Az esküvőturista pár nemsokára Magyarországon is elrebegi az igent.

Mexikó, Honduras, Belize, Kolumbia  – csak néhány egzotikus helyszín, ahol a brit pár eddig összeházasodott. Összesen 30 alkalommal mondta ki Alex és Lisa a boldogító igent, és minden alkalommal más-más országban. Egy blogot is vezetnek a kalandos utazásukról, ahol megnézheted, hol jártak eddig és még mit terveznek.

Friss infó, hogy nem hagyják ki Magyarországot sem, bár nem tudjuk, rendesen fel vannak-e készülve a magyar lagzikra, hiszen mindenhol a helyi hagyományok szerint házasodnak össze. „Klasszikus népviselet vagy modern kalocsai mintás ruha” – egyelőre ezek az esküvői öltözékek közt hezitál  Varga-Kovács Tímea esküvőszervező, aki Lisa és Alex ceremóniáját szervezi idehaza. A folyton örök hűséget esküvő pár valószínűleg jövő júliusban jön Magyarországra, most hagyták el Brazíliát, és Texas felé vették az irányt.

Még több esküvői képért kattints!
Még több esküvői képért kattints!

„Mindenképpen cigányzenére gondoltam, és egy rátermett vőfélyre, persze ha a párnak nem lesz kifogása a vendégek ellen, akkor nagy bulit csapunk” – mondja Tímea a Nők Lapja Cafénak. A nászutat az esküvővel mixelő párnak sok követője van, nemcsak az interneten. Vannak olyan országok, ahol már várják őket a rajongók, hogy gratulálhassanak a boldogító igen után.

A szerelmes házaspár blogján lélegzetelállító esküvői fotókat láthattok, valószínű nincs rajtuk kívül a világon senkinek ilyen esküvői fotó gyűjteménye. Nekünk személyes kedvencünk a víz alatti, csókolózós kép, de a vámpíros és az autóroncsos is elképesztő hangulatos.

A brit házaspár egyébként a világ legromantikusabb esküvő helyszínét szeretné megtalálni – ez az alapötlet még az első esküvőjük előtt merült fel bennük. Majd mindenüket pénzzé tették, még a házukat is eladták, hogy belecsaphassanak az esküvőturizmusba.

Nagyon-nagyon irigyeljük a lelkes párost, hiszen azon kívül, hogy még mindig megdobogtatják egymás szívét,  a terveik szerint három évig folytatják a különös utazást. Arra azért kíváncsiak lennénk, mikor tartják majd a házassági évfordulójukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top