Család

Halott anyja hamvait kellett kiásnia az elvált pasinak

Ki kellett ásnia a halott anyja és az apja hamvait válás után egy ausztrál férfinak, mert a közös farmot a bíróság a volt nejének ítélte. Ő pedig nem kért sem az apósából, sem az anyósából.

Halott anyja hamvait kellett kiásnia az elvált pasinakValószínűleg nem számított rá az ausztrál férfi, hogy a válása ilyen bizarr és piszkos véget ér majd. A híradások csak Mrs. Moss-ként említik a feleséget, akinek a bíróság odaítélte a családi farmot mindennel együtt. A nő viszont nem ragaszkodott mindenhez, konkrétan a volt apósa és anyósa hamvait nem akarta többet a saját földjén látni.

A férfi, amikor 2002-ben meghalt az apja, a saját kertjében állított síremléket neki, később pedig az anyja hamvait is mellé temette. Most a bíróság 14 napot adott neki, hogy kiássa az urnákat, és kiszedje a fejfákat a földből, ami immáron nem az övé – írja a Sydney Morning Herald.

Talán bizarrságban nem előzi meg az ausztrál bíróság döntését, de pár éve egy kambodzsai férfi, amikor az elvált feleségével osztoznia kellett minden vagyonukon, egyszerűen kettéfűrészelte  a házukat, és az egyik felét vitte magával.

Íme egy kis videó a fél házról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top