Család

Majdnem belehalt a szerelmes meglepetésbe

Tréfásnak szánta az ajándékot, ám amikor a doboz kinyílt, mindenki arcáról lehervadt a mosoly.

Egy kínai férfi, Hu Seng úgy gondolta, remek poén lesz, ha egy hatalmas dobozba csomagolva egy futárszolgálat kiszállítja őt a barátnőjének, és amikor a lány kibontja az ajándékot, ő maga ugrik elő belőle.

A barátai fel is adták a hatalmas kartondobozt, anélkül, hogy szóltak volna a szállítónak arról, hogy abban egy élő ember rejtőzik. Bár elvileg fél órán belül célba kellett volna érnie a csomagnak, a futár elkeverte a címet, és három órán keresztül bolyongott, mire megtalálta a barátnő irodáját.

Forrás: Daily Mail / EuroPics

Sokkoló meglepetés 

Forrás: Daily Mail / EuroPics

 

Seng eközben a levegőtlen dobozban rosszul lett, ám nem akarta elrontani a meglepetést, azért nem szólt, hogy szabadítsák ki. Egész addig halogatta a dörömbölést, mígnem semmi ereje sem maradt és elájult. Amikor a párja, Li felnyitotta a dobozt, dermesztő látvány fogadta: barátja magzatpózban, eszméletlenül hevert benne.

A férfihoz azonnal orvost hívtak, akinek sikerült még épp idejében magához térítenie, de figyelmeztette, hogy akár meg is halhatott volna, ha a futár valamivel később szállítja le. A futárszolgálat illetékese a sajtónak úgy nyilatkozott, ha tudták volna, hogy ember van a zárt csomagban, el sem vállalják a szállítást, ugyanis még állatok szállításhoz is speciális dobozt használnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top