Család

Viagrával tartják életben a kislányt

Mindössze másfél éves, de annyi szenvedésen ment már keresztül, ami egy életre is sok lenne. Mégsem adja fel.

A brit kismama, Kerrie Small terhessége 20. hetében járt, amikor az orvosok egy lyukat fedeztek fel születendő gyermeke szívében, és közölték vele, hogy csupán 50 százalék az esély arra, hogy a baba élve jön majd a világra. Bár a kislány, Cerys megszületett, ám kiderült, hogy szívbetegségén kívül gyomor- és bélproblémái is vannak.

 

A Small család

A Small család

Forrás: dailymail.co.uk 

A kislány három nyitott szívműtéten van túl, és egészen pár héttel ezelőttig egy, az orrán át levezetett csövön keresztül táplálták, míg el nem végezték rajta a hasi operációt is. Emellett napi hat szem Viagrát kell szednie, ami megfelelőképpen serkenti vérkeringését.

A most 19 hónapos Cerys a rengeteg szenvedés ellenére jó kedélyű kislány, aki nemrégiben az első lépéseit is megtette. Az orvosokat is lenyűgözi, hogy mennyire tud küzdeni, a jelenlegi állapota pedig bizakodásra ad okot. Bár még hosszú út – egyebek mellett több szívműtét – áll előtte a teljes gyógyulásig, a családja és az orvosok is mindent megtesznek azért, hogy Cerys teljes értékű életet élhessen. Ha valaki, akkor ez a pici lány aztán igazán megérdemli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top