nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Öt perc alatt szült öt gyereket a szupermama

Öt perc alatt szült öt gyereket a szupermama

Ötvenen álltak készenlétben, hogy segítsenek neki, de a kismama a vártnál sokkal könnyebben megbirkózott a nem épp mindennapi helyzettel.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az amerikai Carrie és Jones Gavin igencsak ledöbbentek, amikor kiderült, hogy az asszony ötös ikreket vár. A dallasi kórházban, ahová a kismama járt, hónapokig készültek a szó szoros értelmében nagyszabású szülésre: az orvosok és a személyzet több gyakorlatot is tartott, hogy élesben már minden hibátlanul menjen.

Carrie és az egyik baba

Carrie és az egyik baba

Forrás: CNN 

 

A nőnél az előzetes terveknek megfelelően injekcióval indították meg a szülést, és összesen ötvenfős csapat – orvosok, nővérek, terapeuták, gyógyszerészek és technikusok – állt készenlétben. A vártnál azonban sokkal simábban és gyorsabban zajlott a szülés, Carrie ugyanis mindössze öt perc alatt világra hozta a három kisfiút és a két kislányt.

A házaspár elsőszülöttje, a nyolcéves Isaac évek óta szeretett volna kistestvért, igaz, arra ő sem számított, hogy rögtön ötöt is kap majd. A CNN beszámolója szerint mind az öt baba egészséges és az állapotuk stabil, ám egy jó darabig a kórházban kell még maradniuk, hogy elérjék a szükséges súlyt és érettséget.

Megosztás Facebookon