Család

Elborzasztó esküvői fotóval indult a családi diéta

A menyasszony családja, sőt a vőlegény is csatlakozott az esküvői diétához. Megérte.

A Smythe család idősebbik lánya, Tracy 2006-ban ment férjhez. A túlsúlyos családtagok nem csináltak különösebb hiúsági kérdést a fényképezkedésből, ám igencsak megdöbbentek, amikor viszontlátták magukat az esküvői képeken. A látvány leginkább a menyasszony húgát, Amandát viselte meg, aki akkoriban 133 kilót nyomott. „Mindig imádtam a ruhákat, de egy sem állt rajtam jól, mivel túl kövér voltam” – emlékezett vissza Amanda egy brit lap riportjában.

 

Tracy esküvőjén, 2006-ban
Az ilyen fotókon akadtak ki: Tracy esküvőjén, 2006-ban

2009-ban aztán, első gyermekük születése után Amanda kezét is megkérte a párja. Bár a lány örömmel mondott igent, azt leszögezte, hogy elhízva nem akar az oltár elé állni. Pár hónappal később aztán újra teherbe esett, második kislányuk 2011 januárjában született meg. Ekkor határozták el, hogy amint lehet, sort kerítenek az esküvőre, ám a fiatal anyuka még mindig le akart fogyni előbb.

Tavasszal édesanyjával együtt kezdett fogyókúrába, majd két testvére, a bátyja barátnője, sőt a vőlegénye is csatlakozott. Mindannyian beiratkoztak ugyanabba a fogyókúrás klubba, egészséges táplálkozásra váltottak és rendszeresen jártak edzeni. „Nagyon szórakoztató volt. Rengeteget nevettünk, és volt köztünk egy egészséges versengés” – mesélte Amanda. A közös családi életmódváltás eredményes volt: együttvéve közel 170 kilótól szabadultak meg bő egy év alatt.

 

Amanda eskövőjén, 2012-ben

És az after-fotó: Amanda esküvőjén, 2012-ben

Képek: The Sun 

A menyasszony immár elégedett volt a testével, így végre megtarthatták az esküvőt. A fotókat összehasonlítva pedig bizony szembetűnő a változás. „Nem vagyunk többé elhízott család, és örülök, hogy ez az esküvőmnek köszönhető. Életem legboldogabb napja volt.”

Nem Smythe-ék az egyetlenek, akiknek a közelgő esküvő adott motivációt a fogyáshoz: egy ara 140 kilótól szabadult meg, hogy csinosan állhasson az oltár elé, míg egy brit jegyespár együtt diétázott, és 123 kilót dobtak le. A földkerekség valaha élt legkövérebb nőjének címére pályázó Susanne Emannak viszont esze ágában sincs fogyni, inkább megvarratta magára a világ legnagyobb esküvői ruháját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top