Család

Megnyerhetik a saját válásukat

Meglehetősen bizarr nyereményjátékot indított egy internetes partnerkereső.

Nyerj egy válást!A brit Marital Affair weboldal – mint arra már a neve is utal – azok igényeit hivatott kielégíteni, akik meg akarják csalni a házastársukat, és ehhez keresnek partnert. Azok számára pedig, akik titkos viszonnyal nem érik be, esetleg magát az életük szerelmét találják meg a szerető személyében, most egy nyereményjáték is indult, Nyerj egy válást! címmel. 

A játékban való részvételhez mindössze egy működő e-mail címet kell megadni, és persze az sem hátrány, ha a játékos legalább papíron házasságban él, de ki szeretne lépni belőle. A szerencsés nyertesnek az oldal tulajdonosa 1800 font, azaz nagyjából 650 000 font értékben fizeti majd a válással járó költségeit. Az összeg más célra nem fordítható.

„Sokan azért kényszerülnek rá, hogy megcsalják házastársukat, mert anyagilag nem engedhetik meg maguknak a válást. Valakinek, aki boldogtalan házasságban él, szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy kiszabadulhasson belőle” – nyilatkozta a sajtónak Paul Graham, a partnerkereső ügyvezető igazgatója.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top