Család

Beckhamet kapta meglepinek a zokogó kissrác

Jól kitalált reklámfogásnak indult, de zsepi után matatós jelenet lett a vége, ami naná, hogy felkerült videón a netre. Van benn egy váratlan meglepetéstől sokkot kapott kisfiú, és David Beckham, aki nagyon szimpin viselkedik: egyszerűen átöleli a hüppögő gyereket.

 

Beckhamet kapta meglepinek a zokogó kissrác

Az Adidas reklámosai ugyanis most éppen azt találták ki, hogy az olimpia örömére tartott kampányukat a meglepetésre építik. Nem statisztákkal és műérzelmekkel, hanem igaziból, amihez elég volt felállítani egy angliai bevásárlóközpontban egy ötkarikásra dizájnolt standot, ahol – mint hitték a gyanútlan shoppingolók – pózolni lehet a háromcsíkos pólóban, és a kamerába örülni a hamarosan rajtoló londoni játékoknak.

Csakhogy a jelenet közben a díszlet mögül egyszer csak előbukkan maga David Beckham, és lazán mosolyogva megkérdezi: „Én is beszállhatok?” (Na jó, pontos fordításban azt kérdi, hogy „beugorhatok én is?”, de így jobban hangzott – a szerk.) A reakciókat kábé el lehet képzelni, gondoljunk csak bele, mi hogyan viselkednénk, ha a heti nagybevásárlás közben összeakadnánk… – itt a kipontozott részre mindenki helyettesítse be azt, akitől leginkább sokkot kapna.

Valószínűleg nagypapa korában is emlegetni fogja a kis Christian Lewis, hogy ő is épp akkor ment az anyukájával a bevásárlóközpontba, amikor invitálták az arra tévedőket az olimpiának örülni. A videón ez még nem látható, de anyujával együtt ők is elmondták a kötelező kampánydumát, amikor a reklámos forgatókönyv szerint érkezett a futball(szépfiú)isten. Csakhogy – mint azt anyukája később el is mesélte – Christiannak ő a legkedvesebb játékosa, a „hőse”, ezért nemes egyszerűséggel sírásban tör ki örömében. Nem ragozzuk tovább, ide kattintva megnézheted, ahogy az izmos, tetovált karok átölelik a kissrácot, de ígérjük, a többi meglepetten is jól szórakozol majd:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top