Család

Kötött magának egy menyasszonyi ruhát

Az átlagos költségvetés negyedéből hozta ki az esküvőt a pár. Nem véletlen, a ruha elég kevésből kijött...

Lydia Tayler teljesen egyedi esküvői ruhát szeretett volna, de nem akart méregdrágán terveztetni és varratni egyet, inkább úgy döntött, maga készíti el. A fiatal nő imád kötni, ezért úgy döntött: nem selyemben, tüllben és csipkében, hanem formabontó módon kötött ruhában mondja ki a boldogító igent. „A kötés mindig is fontos része volt az életemnek, tudtam, hogy az esküvőmön is szerepet kell kapnia” – nyilatkozta a nő egy brit lapnak. 

Kötött magának egy menyasszonyi ruhát

 

Kötött magának egy menyasszonyi ruhát

 

 A ruha és a csokor is saját készítésű

Forrás: dailymail.co.uk

Az ara 300 gramm minőségi fonalat használt fel a ruha elkészítéséhez, melynek összköltsége alig 200 font, azaz 72 000 forint volt. „A vendégek többsége nem tudta, hogy kötött ruhát fogok viselni, és alig akarták elhinni, hogy én kötöttem” – mondta Lydia.

 

Büszke lehet rá
Büszke lehet rá

 

Az ügyes menyasszony egyébként nemcsak a ruhát, de az esküvői dekorációt, művirágokat és a vendégeknek szánt ajándékokat is saját kezűleg készítette. Az eseményt negyedannyi pénzből hozták ki, mint az átlag. A fennmaradó összeg elegendő volt arra, hogy Balira utazzanak nászútra, és még az új házukra is félre tudtak tenni.

„Ha valaki azt fontolgatja, hogy maga köti meg az esküvői ruháját, azt mondom, tegye meg. Nincs jobb érzés annál, mint egy teljesen egyedi ruhában oltár elé állni, amiről tudod, hogy te magad csináltad.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top