Család

Ciki vagy nem: Énekelve vonult oltárhoz az ara

A filmbe illő jelenet a valóságban történt meg.

A videomegosztók legújabb szenzációja Marie Carr, az éneklő menyasszony. A már-már zavarba ejtően teátrális jelenet, amint az ara Christina Aguilera The Right Man című dalát énekelve lépdel párja, Devin felé, egy C-kategóriás romantikus filmbe inkább passzolna, mint a valóságba, azonban a felvétel egy valódi esküvőn készült. A videón egyébként a produkció mellett érdemes figyelni a násznép tagjainak sokatmondó arckifejezéseit is…

 

 

 

Bár az esküvőjén végül is minden pár megérdemli, hogy úgy fejezze ki az érzéseit, ahogy csak akarja, jó kérdés, hogy az ara szereplése mennyiben tett hozzá, vagy épp vett el az alkalom meghittségéből.

Végül is megbocsátható, ha azt vesszük, hogy mind a menyasszony, mind pedig a vőlegény nehéz dolgokon ment keresztül a múltban. Marie tinédzserként, tragikus körülmények között veszítette el az édesapját. Devint pedig 12 éves korában elütötte egy kisteherautó és 1 hónapig feküdt kómában, majd újra kellett tanulnia járni és beszélni. A felfokozott érzelmeket tehát akár a happy end érzése is indokolhatja, ugyanúgy, ahogy az ara esetleges feltűnési vágya.

Nektek mi a véleményetek?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top