Család

Esküvője előtt 3 héttel halt bele a mellrákba

Nemrég még arról írtunk, hogy barátnője hajából készült parókát fog viselni esküvőjén. Már nem élte meg a nagy napot.
Ellie és Tom

Ellie és Tom, még a boldog időkben

Forrás: dailymail.co.uk 

Márciusban mi is beszámoltunk a mellrákban szenvedő Ellie Jeffery történetéről. A 29 éves nőnek tavaly mindössze néhány hónapot jósoltak az orvosok, ám ő nem adta fel a betegséggel folytatott küzdelmet, és tavasszal még bizakodva készült az esküvőjére is. A kemoterápiás kezelések következtében kihullott a haja, de legjobb barátnője, Miffy úgy döntött, hogy kopaszra borotváltatja magát, hogy az ő hajából készítsenek parókát a menyasszonynak. Ellie azonban nem élte meg az esküvőjét: a kitűzött időpont előtt alig 3 héttel elhunyt.

Gyászoló vőlegénye, Tom a blogjában közzétett bejegyzésében elárulta, hogy Ellie halála előtt néhány nappal felmerült, hogy a kórházban tartják meg az esküvőt, ám a nő már nagyon le volt gyengülve és erős fájdalmaktól szenvedett, amikor pedig egy tiszta pillanatában megkérdezték tőle, hogy szeretne-e helyben megesküdni, nemet intett. Nem akarta, hogy hordágyon tolják az „oltár” elé.

„Az életünk összefonódott, és bármi történjék is, mindig úgy fogok tekinteni Ellie-re, mint az életem párjára” – fogalmazott Tom.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top